Toiminta ja arvot

Muurahainen lähtee siitä, että jokainen ihminen on arvokas, ja jokaisella on oikeus kotonaan omannäköiseensä elämään. Siksi asiakas määrittää itse aina palvelun sisällön ja keston.  Jokaisen koti on erilainen, ja jokaisella on siisteydestä vähän eri käsitys. Siivoaminen ei ole rakettitiedettä, tärkeintä on kohtaaminen, ymmärtäminen ja aito läsnäolo. Kahdenkymmenen vuoden kokemus on opettanut ja auttanut ymmärtämään elämän eri vaiheita ja kirjoa.  Se, että siivooja on läsnä omana itsenään luo turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Koska kyse on kotiin tuotavasta palvelusta, siivoojan persoonallisuus myös ratkaisee.  Jos kemiat eivät kohtaa, työtä ei voi tehdä. Siksi mainitsen etusivulla, että arviointikäynnillä ja ensimmäisen siivouksen jälkeen yhdessä ja erikseen mietitään, onko Muurahainen oikea ratkaisu.

Kuitenkin, inhimillisistä lähtökohdista huolimatta, työtä tehdään ammattitaidolla ja vastuullisesti. Yritys toimii pitkäjänteisesti ja ympärivuotisesti.

Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että tarvittaessa asiakkaan omaiselle/omahoitajalle ilmoitetaan, jos huomataan asiakkaan tilanteessa muutoksia, ja yrityksen viranomaisluvat, -ilmoitukset ja lakisääteiset velvoitteet täyttyvät. Tarvittaessa ollaan yhteydessä myös esim. kiinteistöhuoltoon. Siivoojan tunnistaa hänen käyttämästään kuvallisesta henkilökortista. Asiakas saa kotiin aina tutun siivoojan, ja sijaisesta on oikeus kieltäytyä. Ehdoton luottamuksellisuus on itsestään selvää.

Yrityksellä on kattava vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

Työ tehdään yrityksen välineillä ja puhdistusaineilla. Turhaa työtä huonoilla välineillä vältetään ja siivousvälineet valitaan siten, että myös ergonomia toteutuu.  Siivousvälineet ovat ensiluokkaisia, ja niiden huolto on sairaalahygieniatasoista. Pitkä kokemus kotipalvelutyöstä takaa korkean laadun ja kokonaisnäkemyksen työstä. Ongelmat on jo ratkottu vuosien varrella.

Yrittäjä on koulutukseltaan myös välinehuoltaja ja sairaalahygienian ammattilainen. Hygieenisesti haastavien kohteiden siivoaminen ja niissä toimiminen on luonnollinen osa työtä.