Toiminta ja arvot

Yritys toimii pitkäjänteisesti  ja ympärivuotisesti. Työ tehdään ammattitaidolla ja vastuullisesti asiakkaan toiveiden mukaan, asiakas päättää palvelun sisällön ja keston.

Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että tarvittaessa asiakkaan omaiselle/omahoitajalle ilmoitetaan, jos huomataan asiakkaan tilanteessa muutoksia, ja yrityksen viranomaisluvat, -ilmoitukset ja lakisääteiset velvoitteet täyttyvät. Tarvittaessa ollaan yhteydessä myös esim. kiinteistöhuoltoon. Siivoojan tunnistaa hänen käyttämästään kuvallisesta henkilökortista. Asiakas saa kotiin aina tutun siivoojan, ja sijaisesta on oikeus kieltäytyä. Työssä noudatetaan ehdotonta luottamuksellisuutta.

Yrityksellä on kattava vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

Työ tehdään pääsääntöisesti yrityksen välineillä ja puhdistusaineilla. Turhaa työtä huonoilla välineillä vältetään ja siivousvälineet valitaan siten, että myös ergonomia toteutuu. Jos siivotaan asiakkaan välineillä, hän hankkii tarvittaessa uudet siivousvälineet ja valitsee ne Muurahaisen kanssa. Asiakkaan omaa imuria käytetään, jos imuri on sellainen, että sillä saadaan hyvä siivoustulos ja suulakkeita on riittävästi. Jos käytetään asiakkaan omaa imuria, hän huolehtii itse laitteen ja suulakkeiden kunnosta. Hän hankkii tarvittaessa uusia suulakkeita kuluneiden tilalle ja pitää huolta siitä, että pölypusseja on aina saatavilla.

 Usein asiakas haluaa kuitenkin  huolettoman palvelupaketin, johon sisältyvät yrityksen ensiluokkaiset siivousvälineet ja -aineet. Pitkä kokemus kotipalvelutyöstä takaa korkean laadun ja kokonaisnäkemyksen työstä. Ongelmat on jo ratkottu vuosien varrella.

Yrittäjä on koulutukseltaan myös välinehuoltaja ja sairaalahygienian ammatilainen. Hygienisesti haastavien kohteiden siivoaminen ja niissä toimiminen on luonnollinen osa työtä.

Kaiken toiminnan lähtökohta on ihmisen arvostaminen, yrityksen toiminnan läpinäkyvyys ja ehdoton luottamuksellisuus. Ikäihmiselle palvelukäynnistä pyritään luomaan kiireetön hetki, vaikka siivotaankin joutuisasti. Työtä tehdään inhimillisellä ja lämpimällä otteella huumoria unohtamatta!